Ajuntament de Lucena del Cid

Noticia destacada

    El Gran Premio la Ruta de los Molinos es una prueba deportiva de fondo por montaña para mayores de 13 años (de los 13 a los 18 años será necesario el adjuntar la autorización), que tiene como finalidad fomentar las pruebas de resistencia por montaña y dar a conocer los lugares y parajes de Llucena por donde transcurre. Pero también está abierto a las personas que simplemente quieran pasear, andar y admirar los parajes por donde discurre esta marcha. El recorrido será casi íntegramente por sendas y pistas forestales. El tiempo máximo para realizar la prueba es de 4 horas y media.
  • Per Resolució de l'Alcaldia de data 1 d'agost de 2016 vist l'informe favorable ambiental emès, s'ha emès informe ambiental i territorial estratègic de la Modificació Puntual n.º 2 de l'Homologació Global Modificativa del Planejament Urbanístic que afecta al text articulat de les ordenances no implicant la nova redacció incremento d'edificabilitat. Se sotmet el projecte de la versió preliminar d'aquesta modificació a informació pública durant un període de 45 dies a explicar des de l'endemà a la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. Durant aquest termini, podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals, així com en l'adreça electrònica www.lucenadelcid.es, perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. El que es publica a l'efecte dels articles 57 i 53.2 i 3 de la Llei 5/2014, de 25 de juliol, de la Generalitat, d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge, de la Comunitat Valenciana.
  • Aquí us deixem la programació d'actes culturals, festius i taurins de les Festes de l'Estiuejant de Llucena 2016, que comencen amb aquesta setmana 1 d'agost amb actes culturals, la ronda a la Reina i Dames i la nit de la presentació de les mateixes i la setmana vinent del 8 al 15 d'agost amb els actes més musicals i taurins. Esperem siguin del vostre grat, i assistiu al màxim nombre d'esdeveniments. BONES FESTES LLUCENA.
  • Durant els dies 26,27 de gener i 3 de febrer es va a celebrar en aquesta localitat la tradicional Festivitat de Sant Antonio Abad, amb la tradicional matxa, benedicció d'animals i repartiment del típic prim, així com la realització de jocs tradicionals i les tradicionals olles.
  • Des d´açí aprofitar l´oportunitat de felicitar a tot el mon els nadals, desitjem que tots passeu unes bones festes i bons nadals i un prosper any nou, a més vos deixem en la programació d´activitats per a estos nadals al poble, i vos convidem a disfrutar al màxim d´ells.
  • Com en precedents edicions aquest any es torna a celebrar la Fira Agricola, Ramadera, i del Turisme de Muntanya en aquesta localitat els dies dissabte 17 i diumenge 18 de Novembre.
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Site developed with Drupal