Ajuntament de Lucena del Cid

Salutació de l'alcalde

Estimats/ades veïns/veïnes:

El ràpid avanç de la societat de la informació amb la utilització en cada vegada més àmbits de les noves tecnologies, fa que cada vegada més les administracions públiques hàgin d'adaptar-se a aquests nous mitjans de comunicació, com és Internet i la creació de cada vegada més pàgines web, fet el qual facilita cada vegada més el qual major nombre de persones coneguin el que aquesta ocorrent en llocs molt distants d'on viuen, o tinguin un accés més ràpid a una informació que abans solament es podia obtenir de forma presencial.

És a dir, que la quantitat d'informació que es pot obtenir d'aquestes noves tecnologies i a més el seu ús no faciliten més la nostra vida diària, tant el comunicar-nos amb persones que es troben molt lluny de nosaltres, així com el realitzar molts tràmits i gestions de forma més ràpida, senzilla i còmoda, encara que al principi per a la funció que més s'utilitza aquesta nova eina és per a l'obtenció d'informació de diversos temes, és per això que Internet s'hagi convertit en part fonamental en la nostra vida diària, tant per als més joves, com per a la gent d'edat més avançada que encara que amb més dificultats per a adaptar-se a elles mostra també un bon interès per a poder almenys consultar informació en aquesta enorme xarxa mundial d'informació, és per això que es pot dir que es tracta d'una nova forma de relacionar-se en la nostra societat.

És per aquest fet que l'Ajuntament de Llucena ha volgut donar aquest pas amb la creació d'una pàgina web municipal per a posar tota la informació a l'abast dels nostres ciudadan@s. Amb aquest nou servei creo que serà un instrument més entre els ja existents per a la millora de l'atenció a tots els nostres veïns, visitants i totes aquelles persones que vulguin saber més sobre aquesta magnífica i preciosa població que és Llucena.

A més aprofitar des d'aquesta pàgina realitzar un breu comentari sobre els esdeveniments que s'aveïnen, una vegada mes amb les Festes a punt de donar començament, des d'aquestes línies vull felicitar, agrair i animar a totes les persones que treballen per a la seva organització, "Quintos", "Quintes", Regines i Dames, Regidors, voluntaris, associacions Comisió de Festes i altres col·lectius, agrair també la col·laboració del sector privat i públic que ens ajuden a portar a terme la realització d'aquestes festes, col·laborant en diversos aspectes i no només en l'econòmic.

Dir que aquestes festes són un lloc de retrobo de companys, amics i familiars, per a tenir uns dies de merescut descans i deixar a un costat la rutina diària , donant pas a l'alegria i també al descans. Aquesta població ha estat des de sempre un poble per excel·lència turístic i acollidor, fet que es manifesta en aquests dies de festa, per això i com sempre tots els quals vulguin visitar-nos seran ben rebuts, per a així compartir i gaudir d'aquest encantador i meravellós poble que és Llucena, la perla de la muntanya. Per això els desitjo que passin unes bones festes.

Gens més espero que l'entrada en funcionament d'aquest nou servei d'informació municipal a través de la xarxa sigui de gran utilitat i una forma més de comunicació entre vostès i l'Ajuntament de Llucena.

L'Alcalde,

David Monferrer Nebot.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
Site developed with Drupal